Kreni áttetsző 100cm kör nélkül
Izrada web stranice

Istaknite se svojom web stranicom.

illustration

Izrada dizajna

Na temelju skica izrađuje se konačni grafički dizajn. Definira se vizualni identitet. Boje, fontovi, slike, ilustracije i drugi dizajnerski elementi konačno se oblikuju. Ovi elementi izrađuju se na način da se lako uklapaju i programiraju u web stranicu. Tako nastaje pozitivno korisničko iskustvo – atraktivan i harmoničan krajnji rezultat.

data

Izrada web stranica, programiranje

Paralelno se razvija dvostruki proces. S jedne strane oblikujemo sučelje (front-end) koje posjetitelji vide u pregledniku, dok s druge strane imamo administratorsko sučelje, poznato i kao sustav za upravljanje sadržajem. To omogućuje ažuriranje, uređivanje i proširenje sadržaja web stranica.

content-creator

Tekstualni sadržaj web stranice

“O, to je lako! Mi ćemo to napisati i dodati na web stranicu.” Da, svatko je stručnjak u svom području!

Ali može li to pravilno prenijeti? Tekstualni sadržaj web stranice trebao bi biti razumljiv, informativan i istovremeno poticati interes te prodavati proizvod ili uslugu.

Sve to putem jednosmjerne komunikacijske platforme, jer ne pregovaramo osobno s partnerom, već u pisanom obliku. Važan je stil komunikacije i održavanje pažnje čitatelja. To je i struka i vještina u isto vrijeme. Pomažemo našim klijentima da olakšamo i ovaj zadatak uz stručno usmjeravanje.

Pomažemo našim klijentima da olakšamo i ovaj zadatak uz stručno usmjeravanje.

Najnovije vijesti i članci

Kontakt:

chat
Tel:

+385 917925714
+36 20 937 2082

placeholder
Mjesto:

J.J Strossmayera 10.
31327 Bilje

writing
Email:

kreni@kreni.hr

PRIJAVI SE NA NAŠ NEWSLETTER :

Copyright © 2024 – KRENI