Kreni áttetsző 100cm kör nélkül
Izrada web stranice

Kreni foto studio

Prilikom izrade web stranice ili webshopa čest problem je nedostatak odgovarajućeg vlastitog slikovnog materijala. Iako su fotografije iz skladišta lijepe, one ne nose jedinstvene poruke koje su jedinstvene za vašu tvrtku, proizvode ili usluge. Stock fotografije su predlošci i mogu se lako pronaći na drugim web stranicama.

Prednosti vlastitih fotografija

  1. Jedinstvenost i autentičnost:: Vlastite slike bolje prikazuju vašu tvrtku, proizvode i usluge, čime se povećava povjerenje vaše ciljne publike.
  2. Pozitivan dojam: Možete prikazati svoj ured, lokaciju, poslovna vozila, proizvodne linije i druge važne lokacije, čime stvarate pozitivan imidž o vašoj tvrtki.

Produktna fotografija

Dobra produktna fotografija ključna je za uspjeh webshopa. Webshopovi s najboljim slikama proizvoda imaju prednost u odnosu na konkurenciju. Dobra produktna fotografija je:

  • Visoke kvalitete: Za to je potrebna odgovarajuća oprema; amaterski fotoaparat nije dovoljan.
  • Detaljna: Prikazuje boje proizvoda, uzorke, motive i dodatke.
  • Prikazuje funkcionalnost: Kod tehničkih proizvoda možemo prikazati funkcionalnost putem faznih fotografija ili videa.
  • Inspirativna: Kod gastronomskih, odjevnih ili drugih proizvoda, različito postavljanje može pomoći kupcima da zamisle kako će proizvod izgledati u njihovom domu ili na mjestu korištenja.

Zaključak

Korištenje vlastitih slika na web stranici i webshopu ne samo da čini izgled jedinstvenijim i autentičnijim, već pomaže u stvaranju pozitivnog dojma i povećava povjerenje kupaca. Naša tvrtka je spremna pružiti rješenja kako bi vaša tvrtka i proizvodi bili vizualno predstavljeni na najbolji mogući način na ciljnom tržištu.

Kontakt:

chat
Tel:

+385 917925714
+36 20 937 2082

placeholder
Mjesto:

J.J Strossmayera 10.
31327 Bilje

writing
Email:

kreni@kreni.hr

PRIJAVI SE NA NAŠ NEWSLETTER :