Kreni áttetsző 100cm kör nélkül
Izrada web stranice

Webmarketing

bullhorn

Usluge web marketinga

Optimizacija za tražilice (SEO) važan je dio web stranica jer Googleu treba udovoljiti raznim tehničkim i sadržajnim elementima (njih ima više od 200) kako bi se postigla što povoljnija pozicija na prvoj stranici rezultata. Bez toga, kao da ne obavještavamo potencijalne kupce da smo otvorili trgovinu. Ako se oslanjamo samo na znatiželju kupaca, teško ćemo povratiti uloženo.

Koji su alati na raspolaganju:

  • Pretraživački marketing (SEM) / plaćeni oglasi, optimizacija za tražilice
  • Oglasi usmjereni na našu web stranicu
  • Stranice za slijetanje
  • E-mail marketing
  • Obogaćeni medijski sadržaj (Rich media)
  • Viralni marketing
  • Web analitika (Google Analytics)

Svi se trude postati najbolji stručnjaci u svojem području. To često znači da ne možemo gledati našu tvrtku iz vanjske perspektive. Izrada profesionalnog marketinškog plana zahtijeva puno vremena, odgovarajuće stručno znanje i, naravno, kreativnost.

camera

Fotografija

Kada popunjavamo stranicu s proizvodima u našoj web trgovini, često se suočavamo s nedostatkom odgovarajućih vlastitih slika.

Zašto nisu dobre stock fotografije? Ako ne želimo biti samo još jedan u nizu sličnih prodavača, one su dovoljne. No, učinak će biti potpuno drugačiji!

Dobra fotografija proizvoda visoke je kvalitete. Detaljno prikazuje uzorke, motive i dodatke. Vizualno treba prikazati gdje i kako će taj određeni proizvod biti najučinkovitiji u svakodnevnom životu.

Između web trgovina koje prodaju iste ili slične proizvode, uvijek će “pobjednik” biti onaj s najboljim slikama proizvoda!

Naše vizualne ideje mogu pomoći vašem poslovanju da najbolje predstavi svoje proizvode ili usluge.

Najnovije vijesti i članci

Kontakt:

chat
Tel:

+385 917925714
+36 20 937 2082

placeholder
Mjesto:

J.J Strossmayera 10.
31327 Bilje

writing
Email:

kreni@kreni.hr

PRIJAVI SE NA NAŠ NEWSLETTER :

Copyright © 2024 – KRENI